El projecte Som esport de Sant Fruitós ampliarà el servei a noves franges d'edat

Els infants han celebrat el final de curs amb una festa amb inflables a les piscines municipals

Festa final del projecte Som esport a les piscines de Sant Fruitós
Festa final del projecte Som esport a les piscines de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
17 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:19h
Els infants de primer i segon de primària de les escoles de Sant Fruitós de Bages han pogut prendre part aquest any en un nou projecte per al foment de l'esport i els hàbits saludables, la iniciativa Som esport.

Impulsada conjuntament per l'Ajuntament, les entitats esportives municipals i les associacions de famílies, aquesta iniciativa ha apropat l'esport a una seixantena d'infants de les escoles Paidos, Pla del Puig i Monsenyor Gibert.

Al llarg del curs, fora de l'horari escolar, els infants han pogut fer activitats individuals, esports col·lectius i també propostes al medi natural. El cost de tot el curs ha estat de 30 euros per infant, per tal que tothom pogués accedir a aquesta proposta.

Aquest dimecres els participants han celebrat la festa de final de curs amb una tarda d’inflables a les piscines municipals.

Per al pròxim curs escolar s'ampliarà la franja d'edat del projecte fent-lo arribar també als nens i nenes de tercer de primària, i els tres centres educatius oferiran l'activitat al migdia, dins de la franja d'esbarjo.