La Festa Major Infantil de Sant Joan City començarà amb canvis d'última hora per l'onada de calor

La cercavila de colors d'aquest divendres s'ha endarrerit mitja hora

Torna la Festa Major Infantil de Sant Joan City
Torna la Festa Major Infantil de Sant Joan City | FMISJV
Redacció
16 de juny del 2022
Actualitzat a les 20:05h
Amb el títol Som éssers de colors, aquest divendres tornarà amb plena normalitat la Festa Major Infantil de Sant Joan City, segurament la més popular del Bages. Els actes s'allargaran fins a diumenge. L'onada de calor, però, ha provocat que la cercavila de colors de divendres comenci a 2/4 de 7 de la tarda en comptes de a les 6 com està definit en el programa.

Seran tres dies on els infants seran els protagonistes amb la cercavila, el pregó, la pluja de confeti, el sopar a la fresca i el  ball disco el divendres; la merengada, ruixada i piscina de xocolata i el correfoc infantil amb l'espectacle de tancament del correfoc el dissabte, i amb la tira d'activitats al parc, l'espectacle de cloenda i el vermut amb gana el diumenge.

Conjuntament amb la Festa Major Infantil també han tornat l'Aula de Correfoc Infantil amb uns 75 nens i nenes i l'Aula de Teatre de Carrer amb una vintena d'alumnes. Tots ells seran els encarregats tant del Correfoc com d'altres espectacles.

Aquest any també torna l'M3 Monstre Màgic Maligne que amb les seves malifetes vol aconseguir fer desaparèixer la Festa Major Infantil de Sant Joan City. Els éssers de colors tindran la feinada d'intentar que no ho aconsegueixi.

En aquest enllaç es pot consultar la programació, tenint en compte que la cercavila de divendres s'ha endarrerit a 2/4 de 7 de la tarda per l'onada de calor.