Josep Maria Fius pren el relleu de Claudina Relat al govern de Manresa

El nou regidor assumeix la mateixa cartera del Centre Històric que portava la futura presidenta del Col·legi d'Arquitectes a la Catalunya Central

L'alcalde Marc Aloy penja la medalla al nou regidor Josep Maria Fius
L'alcalde Marc Aloy penja la medalla al nou regidor Josep Maria Fius | Pere Fontanals
16 de juny del 2022
Actualitzat a les 22:38h
Josep Maria Fius ha promès "per imperatiu legal" les obligacions derivades d'assumir l'acta de regidor de l'Ajuntament de Manresa durant el ple d'aquest dijous en substitució de Claudina Relat, que va fer oficial la seva renúncia durant el ple de maig per assumir la presidència de la demarcació del Col·legi d'Arquitectes a la Catalunya Central.

El nou regidor, que és mestre de professió, assumeix, també, la cartera que ha deixat Relat, la del Centre Històric, aprofitant la seva intervenció durant el ple per agrair-li "la feina que ha fet al capdavant de la Regidoria" durant aquests 3 anys.

Si bé legalment podria fer compatibles totes dues ocupacions, tant Relat com el seu grup municipal, Junts per Manresa, van acordar el relleu "per qüestions d'ètica". Fius entra al consistori amb les mateixes delegacions, les mateixes retribucions i les mateixes funcions que la regidora.