Afectacions de trànsit per les Enramades a les Escodines, aquest cap de setmana

De divendres a diumenge hi haurà diferents talls de trànsit que implicaran itineraris alternatius de circulació

Els escodinaires han engalanats els seus carrers aquest passat cap de setmana
Els escodinaires han engalanats els seus carrers aquest passat cap de setmana | AVVE
Redacció
15 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:39h
L'Ajuntament de Manresa comunica que, els pròxims divendres, dissabte i diumenge, amb motiu de les Enramades de les Escodines, organitzades per l'AVV de Les Escodines, hi haurà diverses afectacions al trànsit.

El divendres 17 de juny de les 10 de la nit a les 2 de la matinada, es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça Sant Ignasi, actual illa de vianants. L'accés dels vehicles autoritzats als carrers Sant Bartomeu, Escodines i Aiguader es farà des del carrer Nou de Santa Clara.

El dissabte 18 de juny de les 7 de la tarda a la 1 de la matinada, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Divina Pastora entre el carrer Francesc Juanola i el carrer Sant Maurici. El trànsit de vehicles es desviarà pels carrers Doctor Llatjós i Nou de Santa Clara per accedir de nou al carrer Sant Maurici.

Finalment, el diumenge 19 de juny de 2/4 d'1 a 2 del migdia, es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça Sant Ignasi, actual illa de vianants. L'accés de vehicles autoritzats a carrers Sant Bartomeu, Escodines i Aiguader es farà des del carrer Nou de Santa Clara.