Mar Osete, cap de llista d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada per a les municipals del 2023

Ha estat escollida en una assemblea local en què s'han sotmès a votació dues candidatures, la seva i la de Marc Güell

Mar Osete serà cap de llista d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada
Mar Osete serà cap de llista d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada | ERC
Redacció
15 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:35h
Mar Osete i Márquez ha estat escollida per encapçalar la llista d'ERC a Sant Joan de Vilatorrada en les properes eleccions municipals del 2023. L'elecció de la candidata republicana ha tingut lloc en el transcurs d'una assemblea local en què s'han sotmès a votació dues candidatures, la d'Osete i la de Marc Güell, essent aquesta primera l'escollida per la militància. Osete tirarà endavant la llista després d'un mandat republicà gens fàcil al municipi, que ha viscut la renúncia com a regidors de Jordi Pesarrodona primer, i de Ramon Planell després.

L'actual portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Sant Joan ha volgut agrair "als companys i companyes la confiança rebuda per poder encetar aquest nou repte amb entusiasme i molta força". Osete es presenta al capdavant de la llista republicana acompanyada d'un "equip fort i cohesionat" amb l'objectiu de "millorar el benestar i la qualitat de vida dels santjoanencs i santjoanenques en tots els àmbits i disminuir les desigualtats per esdevenir un Sant Joan de Vilatorrada més just". “Volem un municipi que vetlli per la millora del medi ambient. Un municipi feminista, inclusiu i que treballi per mantenir les tradicions i la cultura municipal de la mà de les nostres entitats”, ha assegurat la cap de llista.

"El projecte que tenim per a Sant Joan no constarà només de les propostes del nostre grup, sinó que part del seu gruix sortirà d'escoltar als veïns i veïnes. Ells i elles hi tenen molt a dir. Tots han de ser una part activa dels projectes i la seva opinió és imprescindible", ha destacat la candidata i ha afegit la importància de les trobades amb associacions, entintats, empreses, comerços, col·lectius o persones a títol individual que "ens ajudaran a aconseguir la millora desitjada".

Mar Osete té cinquanta anys i és mare de dos fills. És diplomada en Graduat Social i treballa a l'empresa privada. Aquesta serà la tercera vegada en què formarà part de la llista d'Esquerra Republicana. L'any 2015 ho va ser com a número 3 i va formar part de l'equip de govern durant quatre anys com a regidora d'Educació. El 2019 va ser segona a la llista republicana i actualment és una de les tres regidores d'ERC a l'oposició. "Tenim molts temes pendents que vàrem iniciar quan estàvem a govern, entre el 2015 i el 2019. També tenim propostes del passat programa que no hem pogut desenvolupar en l'actual mandat pel fet d'estar a l'oposició, però que perfilarem i ajustarem a la realitat actual", ha afirmat.