Joan Vila s'«aparta» de Pimec per centrar-se en la política municipal

El creador d'Impulsem Manresa ha deixat "temporalment" els càrrecs que té a la patronal tant a nivell nacional com de la Catalunya Central

Joan Vila, impulsor d'Impulsem Manresa
Joan Vila, impulsor d'Impulsem Manresa | Pere Fontanals
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 22:12h
Joan Vila, creador d'Impulsem Manresa, ha deixat "aparcades" les seves responsabilitats a Pimec fins, "com a mínim" la tardor d'aquest any quan decidirà, definitivament, si es presenta a les eleccions municipals de Manresa del 2023. Si finalment construeix una llista i decideix presentar-s'hi, la renúncia als càrrecs de la patronal "serà definitiva", segons ha explicat aquest dimarts a NacióManresa.

L'empresari és vicepresident de Pimec Comerç i de Pimec Autònoms a nivell nacional, vicepresident de Pimec a la Catalunya Central i president de Pimec Comerç a la Catalunya Central. Vila ha assegurat que no vol que es confongui la seva iniciativa política a nivell local amb les seves responsabilitats a la patronal, ni que ningú no pugui dir que "m'aprofito de les meves responsabilitats per fer recorregut polític". Per aquest motiu, ha decidit apartar-se "temporalment" dels seus càrrecs a la patronal.

Aquesta renuncia "temporal" s'ha fet efectiva en una reunió de l'executiva de Pimec que s'ha celebrat aquest dimarts al vespre a Barcelona.