Sílvia Oliva serà la cap de llista d'ERC a les eleccions municipals del 2023 al Pont de Vilomara

Pren el relleu d'Estefania Torrente que, per motius laborals, no repetirà encapçalant la candidatura republicana

Sílvia Oliva ha estat escollida cap de llista d'ERC al Pont de Vilomara i Rocafort
Sílvia Oliva ha estat escollida cap de llista d'ERC al Pont de Vilomara i Rocafort | ERC
Redacció
13 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:28h
La secció local d'ERC del Pont de Vilomara i Rocafort ha escollit per unanimitat a Sílvia Oliva i Pando com a cap de llista de les eleccions municipals del 2023.

Oliva, de 46 anys i mare de dos fills, surienca de naixement però "vilomarenca de cor", viu al municipi del Pont de Vilomara i Rocafort des de fa 18 anys. És graduada en Moda i confecció, i també en Administració. Oliva té experiència en l'àmbit polític com a presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana del Pont de Vilomara i Rocafort i com a secretària de Feminismes d'ERC Bages.

La cap de llista republicana valora molt positivament tota la tasca que han fet els seus companys a l'oposició de l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort en els dos mandats que els republicans hi tenen representació. "Continuaré treballant dia a dia, per tots els pobles, totes les urbanitzacions i totes les zones que conformen el nostre municipi, tal com s'ha fet fins ara, amb noves propostes i si pot ser des del govern", ha assegurat.

Oliva pren el relleu d'Estefania Torrente que, per motius laborals, no repetirà de cap de llista a les pròximes eleccions municipals, però que sí continuarà donant suport com a membre de la secció local, al grup municipal.