El Barri Antic es retroba amb un ritme i un foc sense restriccions durant la Trobada de Diables

Diablons i Tabalons de Manresa, Diables i Tabalers de Manresa i Dimonis de Molins de Rei "L'Agrupa" han encès el Centre Històric de Manresa

Els diables a la plaça Europa de Manresa
Els diables a la plaça Europa de Manresa | Pere Fontanals
11 de juny del 2022
Actualitzat el 12 de juny a la 1:13h
Foc, de nou, i sense cap tipus de restricció. Ritme a percussió, també. Els Diablons i Tabalons de Manresa, els Diables i Tabalers, també de Manresa, i els Dimonis de Molins de Rei L'Agrupa han omplert el Barri Antic de Manresa de foc i ritme en el retorn de la Trobada de Diables organitzada per Xàldiga sense el llastre de la pandèmia.

Les tres agrupacions de percussió i diables han fet foc dissabte a la nit davant l'expectació del públic i amb uns quants romàntics de la festa que han tret a passejat barret, mocador i màniga llarga per submergir-se entre les espurnes i els espetecs.

La Trobada de Diables s'ha concentrat a la plaça Gispert i ha anat actuant a carrer Talamanca, passeig de la República, plaça Llissach, carrer de les Piques, carrer Sant Miquel, carrer Vallcendrera, plaça Pedregar, carrer Pedregar, plaça del Carme, carrer del Carme, i han finalitzat la festa a la plaça Europa.