A la venda les entrades de més de 60 espectacles de la programació de tardor del Kursaal

Es podran comprar els abonaments del Toc de Teatre, Toc d'Òpera, el Toc Obert, i els espectacles de dels cicles de Gent Gran, Platea Jove, 3/4 de Música, Club de la Cançó, Cicle d'Arrel, Petit Kursaal i Imagina't

«Forever Young», adaptada pel Tricicle, arribarà al Kursaal l'1 i 2 d'octubre
«Forever Young», adaptada pel Tricicle, arribarà al Kursaal l'1 i 2 d'octubre | Aide Costa
Redacció
11 de juny del 2022
Actualitzat a les 0:17h
Aquest dissabte, 11 de juny es posarà a la venda tota la nova temporada d'espectacles que, entre els mesos d'agost i desembre de 2022, es podran veure al teatre Kursaal (sala gran i sala petita), teatre Conservatori i Espai Plana de l'Om de Manresa. A partir de les 10 del matí es podran comprar els abonament del Toc de Teatre i el Toc d'Òpera i, a partir de les 11, tota la resta de la programació i abonaments del Toc Obert i Toc de Sala Petita, tant a la web com a les taquilles del teatre.

Pel que fa a l'abonament del Toc de Teatre, inclourà quatre grans muntatges: El sopar dels idiotes de Francis Veber (24 i 25 de setembre), L'oreneta de Guillem Clua (22 i 23 d'octubre), Immunitat de Jordi Casanovas (12 i 13 de novembre) i la comèdia Sólo llamé para decirte que te amo de Nelson Valente (3 i 4 de desembre). El preu de l'abonament serà de 76 euros, i cada obra per separat tindrà un preu de 26 euros, excepte El sopar dels idiotes i Immunitat, que costaran 28 euros.

En format abonament també es podran comprar les dues òperes d'aquest any, Dido i Aeneas i Don Giovanni per 55 euros. O en format d'abonament complet amb aquestes dues òperes i les que estan programades per a la primavera del 2023, Madam Butterfly i Il trovatore per 108 euros. 

També es podran comprar entrades de mitja dotzena d'obres teatrals més de la sala gran, com El Mar de Xavier Bobés i Alberto Conejero en una producció del Teatre Nacional de Catalunya (9 de setembre), Master Xof amb Joan Pera (28 de setembre), el musical Forever Young en una versió adapta d'El Tricicle (1 i 2 d'octubre), Greenpiss de la cia Yllana (12 d'octubre), el monòleg de Bruno Oro Sí o no? (4 de novembre), Bodas de Sangre en una versió contemporània del clàssic de Federico García Lorca (18 de novembre) o N.E.V.E.R.M.O.R.E de la companyia gallega Chévere (25 de novembre). 

A més a més, aquesta temporada el Kursaal acollirà els concerts d'Els Pets (5 de novembre), Obeses (11 de novembre), Sau (2 de desembre), Falsterbo (20 de novembre), així com també els grups corals The River Troupe Gospel Sallent (30 d'octubre), Cor de Teies (26 de novembre) o el concert de gospel de la coral procedent d'Estats Units The Black Heritage Choir amb el concert Amazing Grace, en homenatge a Aretha Franklin (11 de desembre). 

També es podran adquirir els espectacles de circ com Déjà vu de Manolo Alcántara (28 d'octubre) o De tu a tu de la Companyia Mur (2 de setembre) o els muntatges dansa Migrare de la Cia. Maduixa (29 d'octubre) i Casa d'àngels inspirat en textos de Mercè Rodoreda (10 de desembre). 

Així mateix estaran disponibles tots els espectacles i concerts dels cicles de Gent Gran (major de 65 anys), Platea Jove, 3/4 de Música, Club de la Cançó, Cicle d'Arrel, Petit Kursaal, Imagina't i Fira Mediterrània. Igualment es podran fer abonaments de Sala Petita i el Toc Obert.

Les entrades es podran comprar a les taquilles del Kursaal (per a una millor organització, es donaran números a partir de les 8 del matí al mateix teatre) i també per internet