Les Escodines estrenarà Enramades dissabte amb una caminada i un dinar de Sant Mateu

El gruix important d'actes de la tradicional festa del barri manresà serà la propera setmana

Les Escodines celebrarà la festa de les Enramades entre aquest i el pròxim cap de setmana
Les Escodines celebrarà la festa de les Enramades entre aquest i el pròxim cap de setmana | AVVE
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 23:59h
Les Enramades de les Escodines ja estan a punt. Aquest dissabte, una caminada i un dinar de Sant Mateu seran l'avantsala del gruix d'actes que arribarà la propera setmana a partir de dijous.

A les 9 del matí, l'excursió visitarà la font dels Llops i la font dels Fans sortint des del Casal de les Escodines i al migdia, a partir de l'1, el carrer Aiguader acollirà un dinar de Sant Mateu, on cadascú es porta el seu.

El gruix d'actes per a la setmana entrant
El gruix d'actes de les Enramades començarà dijous que ve amb una xerrada de l'Aula del Coneixement de l'Associació de Veïns de les Escodines. El doctor en psiquiatria Pere Bonet pronunciarà Les lliçons apreses de la Covid al Casal.

El programa continuarà divendres amb tres actes. A les 6 de la tarda el Grup de Joves de la Biblioteca interpretarà l'espectacle teatralFlors de paper. A 2/4 de 7 de la tarda es projectarà el documentalNo res, vida i mort d'un espai en tres actes. Tots dos actes es portaran a terme al Casal. Ja a les 10 de la nit, a la plaça Sant Ignasi hi haurà sessió Dj amb PD Danilsan.

El dissabte a les 6 de la tarda es faran jocs de cucanya a la plaça del Salt i un espectacle infantil a càrrec d'Ai Carai al carrer Divina Pastora. Una hora més tard, la plaça del Salt acollirà um contacontes amb l'Ós mandrós, i al pati del Casal de les Escodines s'hi podrà veure el teatre musical Tot pel barri interpretat per Tal com som. La jornada finalitzarà a les 9 del vespre amb el concert d'Almas gemelas al carrer Divina Pastora.

Finalment, diumenge a partir de 2/4 d'1 del migdia la plaça Sant Ignasi acollirà un vermut concert amb Body's Love. El pati del Casal de les Escodines serà l'escenari a les 6 de la tarda de l'espectacle infantil amb Nano Ferrari. Al mateix lloc, a les 7, s'hi farà una xocolatada popular.

El concert de cloenda de les Enramades amb tallers de cançons de tots els temps i en homenatge a Ventura Rubinat Gual es farà a les 8 del vespre al pati del Casal de les Escodines.

Les Enramades són organitzades per la Comissió Santa Clara, el Grup Fem Barri, l'Associació de Veïns de les Escodines a través del Pla Comunitari i el programa de Recursos i Serveis.