Deporvillage abandona el Parc Tecnològic de Manresa i s'instal·la a Sant Fruitós de Bages

El canvi és conseqüència directa de l'important creixement a la seva plantilla que ja supera els 140 empleats, segons informen

Nova seu de Deporvillage a Sant Fruitós de Bages
Nova seu de Deporvillage a Sant Fruitós de Bages | Bucket
Redacció
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:28h
L'e-commerce esportiu Deporvillage abandona la seva seu al Parc Tecnològic de la Catalunya Central, a Manresa, i s'ha instal·lat en un nou emplaçament a Sant Fruitós de Bages, segons ha explicat l'empresa en un comunicat. El canvi és conseqüència directa de l'important creixement a la seva plantilla que ja supera els 140 empleats, segons informen.

Ubicada a Sant Fruitós de Bages, a pocs minuts de la seu anterior seu a Manresa, les noves oficines de l'empresa es componen de planta baixa i una planta superior amb un espai total de 2.600m2.

La nova seu aposta per la sostenibilitat, eficiència energètica i mediambiental. Cal destacar la instal·lació de plaques solars per cobrir les necessitats energètiques durant una gran part de l'any.

A les noves oficines s'han creat espais flexibles i dinàmics, amb diferents zones de sofàs, taules baixes, amb cantina o una barra de bar. La decoració incorpora molts elements de vegetació, i utilitza els tons principals de la marca a les diferents plantes. Cal destacar un dels espais amb més presència a les oficines, el showroom perquè les marques pròpies estiguin ben representades, així com un nou estudi fotogràfic.