El barri de Valldaura de Manresa celebrarà les seves festes aquest cap de setmana

En un programa atapeït d'activitats, hi destaca l'homenatge a les víctimes de la Covid, el Sopar de Festes i el Mercat de segona mà

Valldaura tornarà a celebrar les seves festes aquest cap de setmana
Valldaura tornarà a celebrar les seves festes aquest cap de setmana | AVV Valldaura
Redacció
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:39h
El barri manresà de Valldaura celebrarà aquest cap de setmana les seves festes amb un atapeït programa que engegarà divendres amb ball i el pregó i finalitzarà diumenge al vespre amb una botifarrada popular. Durant les festes se celebrarà un acte d'homenatge a les víctimes de la Covid i al personal sanitari, dissabte al migdia, el Sopar de Festes amb ball de nit, el mateix dissabte al vespre, i el Mercat de segona mà, al llarg de tota la jornada central.

Les festes del barri començaran divendres a partir de 2/4 de 5 de la tarda a la sala d'actes de la Nostra Llar amb el ball amb música en directe a càrrec de Francesc. Al mateix lloc, a 2/4 de 9 del vespre, el sociòleg Enric Roca Carrió pronunciarà el pregó de les festes.

El programa continuarà dissabte a partir de les 9 del matí amb el Campionat de dominó per parelles, també a la Nostra Llar. De les 10 a 2/4 d'1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda també s'hi podrà visitar l'exposició de labors i manualitats. Ja a la plaça del 8 de Març, a partir de les 10 del matí s'hi farà una xocolatada. A les 11 del matí començarà el Mercat de segona mà, que es trobarà a la plaça fins a les 8 del vespre.

També a la plaça del 8 de Març, a les 11 del matí la companyia Ai Carai portarà a terme un espectacle d'animació infantil. A 2/4 d'1 del migdia se celebrarà l'homenatge a les víctimes de la Covid i al personal sanitari.

A la tarda, a partir de les 6, se celebrarà la final del Campionat de billar, a la Nostra Llar. De les 6 i fins a 2/4 de 8 de la tarda, la plaça del 8 de Març acollirà l'activitat Espai Dir, vine a moure't, a càrrec de Basic Factory. Les activitats de dissabte finalitzaran a partir de les 9 del vespre amb el Sopar de Festes (reserves al 93 872 74 56), que anirà seguit del Ball de Nit a càrrec d'Albert Duet.

Les activitats de diumenge començaran a les 9 del matí amb la Trobada Gegantera, que comptarà amb els Petits Minigeganters de Manresa, la Cal Cardoní de Torà, la Colla de Canet de Mar i la Colla d'Ametlla de Merola. La plantada serà a la plaça 8 de Març, on a partir de les 12 del migdia s'hi celebrarà la Ballada de gegants amb música tradicional castellera. Abans, la cercavila haurà passat pels carrers Cós, Ferrer Vidal, Previsió, Francesc Moragas, Joan Vilanova, Prudenci Comellas, Dos de Maig, carretera de Cardona, Bruc i Cós, per arribar, de nou, a 8 de Març.

Diumenge a la tarda, l'Escola de Dansa Julieta Soler portarà a terme una exhibició a partir de les 6 de la tarda i també a la plaça 8 de Març, i a les 8 del vespre, una botifarrada popular tancarà les festes del barri de Valldaura. Durant el diumenge també es podrà visitar l'exposició de labors i manualitats a la Nostra Llar, de 10 del matí a 2/4 d'1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.

Les festes del barri són organitzades per l'AVV de Valldaura amb la col·laboració del Pla de Desenvolupament Comunitari de la FAVM, l'Ajuntament de Manresa i el Departament de Drets Socials.