El Campus Rafa Martínez celebrarà enguany la seva catorzena edició

És la primera després que el jugador santpedorenc anunciés la seva retirada

Martín Momotiuk, Rafa Martínez i Jordi Prat durant la roda de premsa
Martín Momotiuk, Rafa Martínez i Jordi Prat durant la roda de premsa | Xavier Sucarrats
08 de juny del 2022
Actualitzat a les 22:16h
La catorzena edició del campus Rafa Martínez d’Artés s’ha presentat aquest dimecres al vespre amb les inscripcions ja exhaurides. 135 nens i nenes a cadascun dels torns i una llista d’espera de més de 40 criatures augura un nou èxit d’aquesta cita basquetbolística.

L’edició d’enguany tindrà dos torns a celebrar entre el 3 i el 9 de juliol el primer, i el 10 i el 16 el segon. Enguany es recupera la modalitat de participants interns que no es va poder celebrar els anys anteriors per culpa de la pandèmia.
 
Rafa Martínez ha agraït un any mes a totes aquelles persones que any rere any treballen perquè el campus sigui una realitat. El santpedorenc ha fet referència a la seva recent retirada i tirant del seu habitual sentit de l’humor ha dit que "ara que m’he jubilat espero estar més temps amb els nens i les nenes". 

Seguidament, Martín Momotiuk ha presentat els aspectes més tècnics del campus Rafa Martínez. Es mantindran els entrenaments al matí i la competició a la tarda. Tot combinat amb activitats de lleure amb una estructura semblant a la de les edicions anteriors. Momotiuk vol que el campus continuï sent "una festa".