El Kursaal acollirà dijous la gala de presentació de la programació de tardor

En un acte conduit per Cristina Gonzàlez i Jordi Gener que comptarà amb les actuacions de Lídia Pujol, Marc Parrot i El Cor de Teies

Cristina Gonzàlez i Jordi Gener presentaran la gala de presentació de la temporada de tardor al Kursaal
Cristina Gonzàlez i Jordi Gener presentaran la gala de presentació de la temporada de tardor al Kursaal | MEES
Redacció
08 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:11h
Música en directe, sortejos i algunes sorpreses, aquest dijous, 9 de juny a les 7 de la tarda a la sala gran del Kursaal, durant la presentació de la nova temporada de la programació de tardor. Una gala en què s'explicaran les més de 60 propostes de la nova temporada i que comptarà amb la participació d'alguns dels artistes que entre els mesos d'agost i desembre actuaran als escenaris del Kursaal, Conservatori i Plana de l'Om.

És el cas de Lídia Pujol que interpretarà Nada de nada, Marc Parrot que presentarà un dels temes del seu nou disc Els fets i l'atzar i també hi haurà l'actuació del Cor de Teies amb Adiemus de Karl Jenkins. 

En la presentació s'intercalaran les descripcions dels espectacles, -classificats en teatre, música amplificada i música clàssica o no amplificada- amb intervencions musicals. Cristina Gonzàlez, responsable del Servei Educatiu i cap de taquilles i Jordi Gener, cap de sala del Kursaal i actor polifacètic, seran els encarregats de presentar l'acte. 

L'accés a la presentació és gratuït però cal recollir les invitacions prèviament a les taquilles del teatre o per internet.
 
Venda de les entrades dissabte, 11 de juny
El dissabte, 11 de juny a partir de les 10 del matí es podrà comprar l'abonament del Toc de Teatre i Toc d'Òpera. I una hora més tard, a partir de les 11 del matí es posaran a la venda les entrades soles dels espectacles de l'abonament del Toc de Teatre i tota la resta dels espectacles de música, teatre, circ, òpera i dansa. Així com, els abonaments del Toc de Sala Petita i Toc Obert.