La Nova Vella Sala de Manresa acollirà «La fuerza del color», inspirada en el lema de Costa Rica, «Pura vida»

La mostra, que recull 21 obres de 18 artistes, es podrà visitar a partir de dissabte i fins al final de juny

Obra d'Isidro Con Wong que es podrà veure a l'exposició
Obra d'Isidro Con Wong que es podrà veure a l'exposició | ICW
Redacció
08 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:50h
La galeria Nova Vella Sala, del carrer Na Bastardes 17 de Manresa, acollirà a partir de dissabte l'exposició La fuerza del color, una mostra col·lectiva de 21 obres de 18 artistes centreamericans que es podrà visitar fins al 30 de juny, i que s'inspira en el lema existencial de Costa Rica, Pura vida. La inauguració de l'exposició serà el proper dissabte a les 6 de la tarda.

Amb la voluntat de de seguir obrint oportunitats i horitzons a tots aquells artistes i creadors amb capacitat d'aportar, generar i reflexionar sobre la realitat diversa i complexa, la galeria mostrarà obres d'estils pictòrics i de substrats diversos, que posen en relleu, en cadascun dels quadres, un enriquidor passeig visual que recull la força de la seva terra, del seu rerefons de lluites, de la seva història i de la seva interpretació.

Els artistes que participen a l'exposició són Jesús Daniel Mejía, Rafael Gutiérrez, Xavier de la O, Isidro Con Wong, Ciserón Bautista, Rigo Peralta, Vanessa Vaglio, Sonia Mora Villalobos, Juan José Solís, Stalin Bulla Alvarado, Gustavo López, Roxana Salazar, Bonilla, Roxana González, Roxago, Carlos Monge, Sebastián Boreal i Arburola.