L'arquitecte Manel Larrosa reflexionarà dijous sobre el pes regional de l'entorn de Manresa

En una xerrada a la Casa Lluvià organitzada per la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

L'arquitecte Manel Larrosa pronunciarà una xerrada dijous a Manresa
L'arquitecte Manel Larrosa pronunciarà una xerrada dijous a Manresa | Albert Hernàndez
Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:19h
La Casa Lluvià de Manresa, seu de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, acollirà aquest dijous a 2/4 de 7 de la tarda una xerrada de l'arquitecte Manel Larrosa, sota el títol Manresa, a la regió del Llobregat - Cardener. El pes regional de l'entorn de Manresa, en una mirada d'escala catalana, i l'experiència de FemVallès –economia, regionalització, infraestructures, governança metropolitana– seran els temes de la seva ponència.

Manel Larrosa és arquitecte des del 1978. Va ser regidor d'Urbanisme de Sabadell entre el 1979 i el 1987 i ha participat en diverses iniciatives i projectes de planejament urbanístic, com ara el Fòrum Terrassenc que va formular la Via Verda Sant Llorenç - Collserola, la Via Verda de Cerdanyola per l'ampliació de la UAB o el pla estratègic de Terrassa. 

Forma part de la plataforma FemVallès, una associació d'entitats econòmiques, sindicals, professionals i socials, l'objectiu de la qual és potenciar la importància econòmica i superar la condició de perifèria metropolitana en què el Vallès ha estat permanentment situat.