El Kursaal acollirà el 7 de juliol una «Nit de Musikaals» amb la participació d'artistes del Bages

Les entrades es podran comprar a partir d'aquest dimarts a les 6 de la tarda a les taquilles del teatre o per internet

Roda de premsa de presentació de la «Nit de Musikaals» al Kursaal
Roda de premsa de presentació de la «Nit de Musikaals» al Kursaal | MEES
Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:01h
El teatre Kursaal posa a la venda aquest dimarts a partir de les 6 de la tarda les entrades per a la primera Nit de Musikaals que acollirà la sala gran el dijous, 7 de juliol a les 8 del vespre. Es tracta d'un espectacle amb cos de ball i grans temes dels musical de Broadway interpretats per actors i actrius de la comarca. 

De Broadway al Kursaal és un espectacle que convertirà Manresa en la capital dels musicals i en què s'hi podran sentir fragments de Wicked, West Side Story, Sweeney Tod o Into the woods, entre molts d'altres. Un muntatge que serà interpretat per actors i actrius que s'han format al Bages i que ja s'han fet un lloc dins l'escena nacional dels musical. Jan Buixaderas, Clara Badia, Andreu Mauri, Gina Gonfaus, Núria Massip, Daniel Pérez i Maria Palazón, seran els protagonistes d'aquesta primera Nit de Musikaals

L'espectacle, en què també hi participarà l'actriu i cantant Beth Rodergas així com amb el Cos de Ball de la Innocentada de Manresa, compta amb la direcció musical de Dídac Flores, la direcció general d'Albert Ruiz i coreografies de Guillem Cirera

Amb artistes convidats i col·laboracions de casa, un cos de ball per fer brillar la nit i, per posar la cirereta al pastís, un petit homenatge a Stephen Sondheim. Una proposta del teatre Kursaal, pensada per a tots els públics, per convertir una nit d'estiu en una nit màgica de Broadway.

Les entrades per assistir a la Nit de MusiKaals tenen un preu de 15 euros (12 euros majors de 65 anys i Carnet Galliner i 10 euros menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kuraal o per internet.