Obertes les inscripcions per participar en el Torneig 3x3 Manresa de bàsquet

Durant el torneig es farà l'acte de denominació d'Espai Maria Ciuraneta Sannicolas, a títol pòstum, a la pista poliesportiva coberta del Complex Vell Congost

El Torneig 3x3 de Bàsquet se celebrarà el 2 de juliol al Complex del Vell Congost
El Torneig 3x3 de Bàsquet se celebrarà el 2 de juliol al Complex del Vell Congost | GSV
Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:30h
El Complex Vell Congost de Manresa acollirà el dissabte 2 de juliol el Torneig 3x3 Manresa de bàsquet. El període d'inscripció és obert fins al pròxim 20 de juny i es poden fer a través d'aquets enllaç.

El torneig és obert a totes les categories masculines i femenines. Al matí es jugaran els parts de les categories escoleta, premini i mini. A la tarda, serà el torn de les categories preinfantil, infantil, cadet, júnior, sènior i veterans/es (a partir de 35 anys).

El preu de les inscripcions és de 15 euros per jugador. Els equips són d'un mínim de tres jugadors i un màxim de quatre jugadors. Amb la inscripció hi ha samarreta de record, un pack de benvinguda i aigua per als participants.

Els partits de 3x3 tindran una duració màxima de 10 minuts de joc o bé s'acabaran quan un dels dos equips arribi als 21 punts. En cas d'empat al límit de temps es desempata per mort súbita des de la línia de tir lliure. El valor de les cistelles són d'1 punt i 2 punts, per a les anotacions des de darrere de l'arc.

Abans de les finals i lliuraments de premis de les categories de la tarda està previst que es realitzi l'acte de denominació d'Espai Maria Ciuraneta Sannicolas, a títol pòstum, a la pista poliesportiva coberta del Complex Vell Congost.

Aquest torneig de bàsquet 3x3 està organitzat pel Manresa Club Bàsquet Femení, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. La competició forma part de la programació de Manresa Capitalitat del Bàsquet Femení 2021-2022.