Santpedor encetarà dijous la seva Festa Major 2022

Encara amb la segona consulta sobre les vaquetes pendent, l'únic acte amb bous que inclourà la festa serà la trobada de Bous de Foc de Catalunya

La Festa Major de Santpedor acollirà la trobada de Bous de Foc de Catalunya
La Festa Major de Santpedor acollirà la trobada de Bous de Foc de Catalunya | AjStp
Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:43h
Santpedor celebrarà a partir d'aquest dijous la seva Festa Major. L'Ajuntament i la comissió de festes, amb el suport de les entitats i les penyes, han programat un calendari d'actes per a tots els públics que tindran lloc del 9 al 13 de juny. Encara amb la segona consulta sobre les vaquetes pendent, la Festa Major d'enguany no inclourà cap acte amb els animals.

El tret de sortida el donarà dijous el pregó institucional a càrrec de la jove promesa de l'esport català, la santpedorenca Maria Costa, a 2/4 de 8 del vespre a la Capella de Sant Andreu. A partir d'aquí s'encetaran cinc dies de programació amb activitats que no es podien celebrar des de fa més de dos anys a causa de la pandèmia.

Retornen els actes al carrer, l'entrada de penyes i colles a la plaça, els concerts i espectacles musicals i les activitats i propostes infantils, entre d'altres. En destaquen els tradicionals concerts enguany amb les orquestres Maravella i Montgrins, un espectacle de màgia, un espectacle d'electropercusió, cercaviles amb la xaranga Kriptonita i música en directe a Cal Llovet amb Dalton Bang, Animal Show i l'orquestra Tropical. També a Cal Llovet hi ha programats DJ's amb l'entitat La Boîte Lennon i DJ Arzzet per omplir la franja de 21 a 23h i arribar així a tots els públics.

La cultura popular tindrà gran pes en aquesta Festa Major, amb la trobada de Bous de Foc de Catalunya, prevista per dissabte a la tarda i dins la commemoració dels 40 anys de l'entitat Bous de Foc de Santpedor, la matinal de cultura popular de diumenge a càrrec de les entitats del poble, la mostra a la plaça i el castell de penyes durant l'encassacada del Timbaler i un concert d'electrogralla a càrrec de Roger Andorrà
Arxivat a