El Mur Murs tornarà aquest cap de setmana a Monistrol de Calders

En la seva segona edició i amb la participació de dotze artistes de pintura mural

Imatge d'arxiu de la pintura d'un mural en la primera edició del Mur Murs de Monistrol de Calders
Imatge d'arxiu de la pintura d'un mural en la primera edició del Mur Murs de Monistrol de Calders | Toni Carrasco
Toni Carrasco
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:15h
La segona edició del Mur Murs ja ha aixecat el vol i aterrarà aquest proper cap de setmana a Monistrol de Calders.

Tot i la seva joventut, el Mur Murs és ja una de les mostres d'art urbà i pintura mural de referència a la Catalunya Central. Aquesta segona edició tindrà la direcció artística del reconegut pintor muralista sabadellenc Werens.

Els dotze artistes participants en l'edició d'enguany, que començarà el divendres 10 de juny i es clourà el diumenge 12, seran 2Carryon de Portugal, Erbmon i Paula Plim de Brasil, Guillem Font de Barcelona / Mèxic, Limbo i Marta Roman de Sabadell, Rata con corbata de Sabadell, Reb de Grècia, Vicenç Ferreres de Sentmenat, el mateix Werens, i Xuquin i Lajarlei de Sant Pere de Riudebitlles.

El festival es complementarà amb l'exposició col·lectiva de l'obra dels artistes a Cal Ros, el taller de graffiti per a tothom, la sessió ambulant amb barra itinerant d'Ivan ÖVich, l'espectacle de circ, malabars, humor i comèdia de Don Florez Juggler Freestyle Soccer, el concert de funky de James White Experience i el vermut de cloenda del diumenge amb el concert Callejeando sin rumbo, encontre la rumba amb Rosso Candela.