Incendi

Un incendi crema un club cannàbic de Manresa

El local, al carrer de la Séquia 37, estava tancat en el moment del succés

Alguns bombers tornen als vehicles després d'extingir l'incendi del local | Pere Fontanals
per Pere Fontanals, Manresa, Catalunya | 5 de juny de 2022 a les 23:33 |
Sis dotacions dels Bombers, tres dels Mossos d'Esquadra i una de la Policia Local de Manresa s'han activat aquest diumenge al vespre per un incendi que s'ha originat als baixos del carrer de la Séquia, 37, de la capital del Bages, mentre era tancat. Al local hi ha una associació cannàbica.

L'incendi s'ha originat al voltant de les 10 de la nit per causes que es desconeixen. La fumera que sortia per la porta del local ha alertat els veïns que han avisat a emergències. La casualitat ha fet que el primer vehicle en arribar al carrer de la Séquia fos una furgoneta dels ARRO dels Mossos d'Esquadra que es trobava a prop de l'incident en el moment de l'avís.

Poc després ha arribat un ampli dispositiu dels Bombers, amb quatre camions i dos vehicles auxiliars, ja que la primera informació feia témer que l'incendi s'hagués originat a l'aparcament subterrani de l'immoble, fet que hauria pogut provocat un ascens ràpid de les flames per l'escala i el forat de l'ascensor.


De seguida, però, han vist que l'incendi s'havia originat en un local on té la seu social una associació cannàbica. Es tracta d'un local d'un sol accés que ha costat molt de ventilar i que, en el moment d'iniciar les tasques d'extinció, només oferia una visibilitat de 10 centímetres. En el moment de l'incendi el local estava tancat i no hi havia ningú en el seu interior, segons han confirmat a NacióManresa fonts policials.

L'incendi ha obligat a tallar el trànsit de vehicles i persones del primer tram del carrer de la Séquia, el més proper al nord del passeig Pere III, mentre han durat les tasques d'extinció i control. La situació ha agafat de nou a diversos veïns que arribaven amb cotxe i veien que no podien accedir als seus aparcaments.
 

El local incendiat al carrer de la Séquia, 37, de Manresa. Foto: Pere Fontanals


El gruix de vehicles dels Bombers han marxat del lloc sobre les 11 de la nit un cop han estat extingides les flames. El local ha quedat visiblement calcinat pel que es veu des de l'exterior, a falta de la confirmació oficial que no serà fins a dilluns al matí. Alguns bombers i mossos han esperat a la ventilació del local per fer una inspecció que pugui determinar l'origen de l'incendi.

Ningú no ha pres mal en el succés.

 

Participació