Mossos per la teulada i la façana d'un edifici de Manresa per «rescatar» d'una dona èbria els seus fills menors

Els agents havien anat al carrer de Santa Llúcia, inicialment, per un robatori amb força a l'interior d'un vehicle

Els mossos intentant accedir a l'habitatge des de la teulada
Els mossos intentant accedir a l'habitatge des de la teulada | Cedida
04 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:53h
Agents dels Mossos d'Esquadra per la teulada i façana d'un edifici del carrer dels Arcs de Santa Llúcia de Manresa per a accedir a un pis on una dona èbria s'havia tancat amb els seus fills menors d'edat i no responia a les demandes dels veïns.

Aquesta és la estampa que els veïns de l'entorn del carrer Santa Llúcia de Manresa s'han trobat aquest dissabte al matí després que els agents hagin intentar accedir a l'habitatge trucant a la porta sense èxit.

Inicialment, però, els agents no han anat a la zona per aquest fet, sinó que tot s'ha precipitat quan els mossos han respost a una trucada per un robatori amb força a l'interior d'un vehicle al carrer de Santa Llúcia. Un cop a lloc, els veïns els han advertit que "patien" per la situació que es vivia en un pis del carrer dels Arcs de Santa Llúcia on una dona "molt beguda" s'havia tancat a casa amb els seus fills i no responia a les demandes d'obrir la porta que feien per fer-se càrrec dels menors.


Després de comprovar que, efectivament, la dona no obria la porta de casa, els mossos han decidit pujar fins al terrat superior i anar baixant per la façana, per accedir-hi per un terrat intermedi aprofitant que es tractava de l'última planta de l'edifici. El carrer ha estat tallat a vehicles i vianants mentre ha durat l'actuació.

En el moment de publicar la notícia (11.30h) els agents han entrat al pis, però encara no ha finalitzat l'actuació policial.