Surt a concurs la licitació per a diverses obres al terme de Navàs

L'objecte del contracte és l'execució de tres projectes al nucli i al Mujal

La licitació contempla actuacions al passeig Ramon Vall
La licitació contempla actuacions al passeig Ramon Vall | GSV
Redacció
03 de juny del 2022
Actualitzat a les 23:57h
Per acord de la Junta de Govern Local de Navàs del 27 de maig s'ha resolt l'expedient de contractació, mitjançant procediment obert, de les obres d'urbanització i supressió de barreres arquitectòniques en diferents punts del municipi de Navàs.

L'objecte del contracte és l'execució de, per una banda, les obres d'urbanització del nucli del Mujal pel que fa a la pavimentació del passatge entre el carrer del Mig i el carrer de Baix del Mujal, la pavimentació carrer del Mig del Mujal i la construcció del clavegueram del carrer de Baix del Mujal.

Per una altra, l'execució de millora de l'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques del nucli de Navàs, pel que fa a la carretera de Berga, passeig Ramon Vall, carrer Sant Josep, carrer Joan Pascual, plaça de l'Església i la carretera de Viver BV-4235 PK 0+000

Finalment, el contracte també contempla el projecte de pavimentació carrer Pau Duarri i passatge Pau Duarri, i la urbanització del passeig Pla de l'Alzineta cantonada Carretera de Castellet.

El pressupost base de licitació dels tres projectes és de 915.825,57 euros amb l'IVA inclòs i el termini de presentació de propostes estarà obert fins el 14 de juliol.