Chima Moneke, Joe Thomasson i Ismael Bako «s'acomiaden» del Baxi Manresa

Els missatges, publicats a les seves xarxes socials, tenen un clar regust a comiat

La implicació dels jugadors del Baxi Manresa amb l'afició ha estat total aquesta temporada
La implicació dels jugadors del Baxi Manresa amb l'afició ha estat total aquesta temporada | J. Alberch
02 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:09h
La temporada 2022-23 ja ha començat per al Baxi Manresa. No en l'aspecte competitiu però sí en el burocràtic. Comença l'època en què el telèfon de Xevi Pujol bull més que mai. Les properes setmanes seran claus per conformar el projecte de la temporada vinent. Altes, baixes i rumors seran el pa de cada dia. Un dels primers passos hauria de ser saber qui serà l'entrenador de l'equip la propera temporada. Pedro Martínez es va mostrar predisposat a continuar però també va comentar que volia reunir-se amb el club per veure si tothom treballa en una mateixa línia. Darrerament, els típics rumors del mes de juny situen Martínez camí de València. El tècnic, de moment, no ha fet cap comentari.

La bona temporada de molts jugadors fa difícil la seva continuïtat. L'esport professional no deixa de ser un negoci i la carrera dels jugadors és curta. Per tant, és normal que acceptin ofertes millors tant en l'aspecte esportiu com en l'econòmic encara que en algun lloc hi hagin estat molt a gust. Chima Moneke, Joe Thomasson i Ismael Bako podrien ser els primers en marxar del Nou Congost. Com a mínim això es pot interpretar després dels missatges que els tres jugadors han publicat a les seves xarxes socials.

Les publicacions fetes tant a Twitter com a Instagram, conviden a pensar que Moneke, Thomasson i Bako canviaran d'aires el proper curs. El nigerià i el nord-americà són els més explícits. Moneke agraeix al club bagenc l'oportunitat que li ha brindat aquesta temporada i agraeix el suport de tota l'afició. "Sempre seré un dels vostres", ha piulat l'ala-pivot. Per la seva part, l'escorta s'expressa en una línia similar a Moneke i afegeix que "és difícil dir adeu". Bako és menys explícit que els seus companys i afirma que "la temporada ha estat increïble" i afegeix que es mostra "satisfet d'haver format part d'això". 
 
Arxivat a