Es discuteix amb la seva família, els amenaça i, poc després, els incendia la furgoneta

Els fets han passat aquest dijous al matí en una finca de Salelles

La furgoneta incendiant-se, aquest dijous al matí, en una finca de Salelles
La furgoneta incendiant-se, aquest dijous al matí, en una finca de Salelles | Cedida
02 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:13h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa han detingut aquest dijous al matí a Salelles un veí de Sant Salvador de Guardiola de 47 anys acusat d'amenaces i danys a la propietat.

Els fets han passat a les 9 del matí quan una trucada al servei d'emergències alertava que una furgoneta s'estava incendiant en una finca de Salelles, a tocar de la carretera C37z, just a la rotonda que discrimina cap a la BP-1101 o continua cap a Sant Salvador de Guardiola.

Quan els mossos han arribat a lloc, els propietaris de la furgoneta han explicat que un membre de la seva família s'havia discutit amb ells, els havia amenaçat i, poc després, els havia incendiat la furgoneta i havia fugit corrent. Després d'uns minuts de cerca, els agents han localitzat el presumpte incendiari i l'han detingut acusat d'un delicte d'amenaces i un altre de danys.

Els Bombers han extingit les flames del vehicle, que ha quedat totalment calcinat, sense que s'hagin estès a la vegetació pròxima ni s'hagin de lamentar danys personals.