Desallotgen tres persones per un incendi que calcina totalment un pis deshabitat a Súria

En l'extinció hi han participat set dotacions dels Bombers i la Policia Local

Vídeo | Una llengua de foc surt pel balcó de l'habitatge incendiat
Vídeo | Una llengua de foc surt pel balcó de l'habitatge incendiat | XXSS
Redacció
02 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:13h
La Policia Local de Súria ha actuat aquesta nit de dimecres arran d'un aparatós incendi que s'ha produït en un pis deshabitat a la cantonada entre els carrers Sant Bertran i Ignasi Abadal, a les proximitats del Pavelló Municipal d'Esports. El foc va obligar a desallotjar preventivament tres persones d'un edifici contigu i a tallar l'accés a la zona per tal de facilitar la tasca dels Bombers.


El primer avís de l'incendi s'ha rebut poc abans de 2/4 de 12 de la nit. Les flames eren clarament visibles des del carrer a través del balcó de l'habitatge situat al segon pis d'un immoble de tres plantes. Els Bombers hi han desplaçat set dotacions que han donat el servei per acabat pels volts de les 3 de la matinada, amb tot el pis calcinat. El fet també va mobilitzar efectius dels serveis sanitaris, que no van haver d'actuar.

A hores d'ara es desconeixen les causes de l'incendi. Els serveis tècnics municipals examinaran l'edifici afectat per valorar l'impacte del sinistre sobre l'estructura de l'immoble. 
Arxivat a