Enxampats amb 155 kg de marihuana a sobre al polígon de Bufalvent de Manresa

Els Mossos d'Esquadra van practicar quatre detencions després d'interceptar l'intercanvi entre un camió i una furgoneta

Desplegament dels Mossos d'Esquadra amb la furgoneta i el camió carregats de marihuana
Desplegament dels Mossos d'Esquadra amb la furgoneta i el camió carregats de marihuana | Mossos
Redacció
02 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:36h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dimecres quatre homes, d'entre 24 i 60 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Pels volts de les 6 del matí, mossos patrullaven al polígon de Bufalvent de Manresa quan van veure una furgoneta i un camió amb les portes posteriors obertes, estacionats al mig d'un pàrquing de sorra. Al lloc hi havia quatre homes amb actitud de vigilància, que carregaven caixes d'un vehicle a un altre.

Quan els mossos es van apropar van observar dues caixes a l'interior del camió i quatre a l'interior de la furgoneta de les mateixes característiques. En veure els agents, els homes van mostrar una actitud molt nerviosa i cap d'ells va saber explicar què transportaven.

Després d'inspeccionar les caixes, els agents van localitzar 127 paquets amb marihuana a l'interior, amb un pes total de 155 kg. Les quatre persones van quedar detingudes per tràfic de drogues.

Els detinguts passaran durant les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.