Matrícula gratuïta i activitats d'estiu a les piscines municipals de Manresa

La instal·lació ofereix, també, l'EstiuPass, el campus infantil Pisijoc o els cursets intensius de natació per a infants

Les piscines municipals de Manresa ofereixen matrícula gratuïta aquest mes de juny
Les piscines municipals de Manresa ofereixen matrícula gratuïta aquest mes de juny | Aigües Manresa
Redacció
02 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:26h
Des de l'1 de juny, i fins a exhaurir places, les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella de Manresa han posat en marxa una campanya de matrícula gratuïta. Aquelles persones que s'acullin a la campanya podran gaudir de l'equipament sencer: gimnàs, activitats dirigides, piscines interiors i piscina exterior.

Per qui només vulgui gaudir de la part aquàtica ha tornat l'EstiuPass. Aquest abonament dona dret a accés a la piscina exterior, a les piscines interiors i a la zona wellness (+18 anys). Es pot contractar, des del 30 de maig fins al 18 de setembre amb la possibilitat d'agafar d'un a quatre mesos.

Activitats d'estiu per a infants
El campus esportiu per als infants PisiJoc és per gaudir al màxim de l'aigua durant les vacances d'estiu. Es portarà a terme de 9 del matí a 1 del migdia durant el juliol i el setembre.

Les activitats que es porten a terme estan majoritàriament relacionades amb l'aigua i esportives, però també es fan tallers i manualitats. Com a novetat, enguany s'ha incorporat l'activitat de ioga.

També compta amb servei despertador i servei de carmanyola, i per tant la cobertura del servei és de 3/4 de 8 del matí a 1/4 de 4 de la tarda.

Les inscripcions són obertes a tothom des del 23 de maig i fins a esgotar places.

Cursets intensius
Les piscines municipals de Manresa organitzen cursets intensius de natació infantil per a infants durant tot el juliol. Es poden contractar per setmanes i es porten a terme a les tardes, a les 5 o a les 3/4 i 5 de 6.

Les inscripcions estan obertes a tothom des del 23 de maig i fins a esgotar places, que són limitades i s'atorgaran per estricte ordre d'inscripció.

Les inscripcions es faran de forma presencial a la recepció de les piscines municipals.