La Plataforma de la gent gran convoca una manifestació per reclamar una residència pública a Manresa

El col·lectiu ha recollit un miler llarg de signatures de suport a la petició en quinze dies, i continuarà amb la campanya durant tot el mes de juny

La Plataforma de la gent gran del Bages tornerà a sortir al carrer divendres
La Plataforma de la gent gran del Bages tornerà a sortir al carrer divendres | Pere Fontanals
01 de juny del 2022
Actualitzat a les 19:46h
La Plataforma en Defensa de les Pensions i els Drets de la Gent Gran del Bages ha convocat una manifestació per reclamar la construcció d'una residència geriàtrica pública a Manresa. La plataforma, que en els primers quinze dies de campanya ha recollit un miler llarg de signatures de suport, seguirà amb la campanya durant tot el mes de juny, amb presència amb paradetes i mitjançant acció directa.

Durant la manifestació hi haurà una primera capçalera amb representants de la plataforma i de les entitats que en formen part, i més enrere una segona capçalera amb representants institucionals. Segons els organitzadors, els cinc partits polítics amb representació a l'Ajuntament de Manresa hi seran presents. També han confirmat la seva presència la diputada de la CUP al Parlament Basha Changuera i el secretari general de CCOO de Vallès Occidental-Catalunya Central, Ivan Ramos.

La manifestació de divendres sortirà de la plaça de Crist Rei, al Passeig, a les 6 de la tarda, i farà la marxa fins a la plaça Major on, davant l'Ajuntament, es llegirà el manifest.