Súria celebrarà la Setmana Sense Fum amb una caminada saludable i accions de sensibilització

Durant la caminada, d'uns 4 quilòmetres i sense desnivells, s'oferiran tècniques de respiració en la natura i de "mindfulness"

Súria comença a celebrar la Setmana sense fum
Súria comença a celebrar la Setmana sense fum | Arxiu
Redacció
31 de maig del 2022
Actualitzat a les 19:33h
L'equip del Centre d'Atenció Primària (CAP) Goretti Badia de Súria portarà a terme diferents activitats dins de la Setmana Sense Fum, per tal de sensibilitzar sobre la necessitat d'eliminar el consum de tabac. Una d'aquestes activitats és una caminada que inclourà una sessió de mindfulness en moviment, aquest divendres 3 de juny.

La Setmana Sense Fum se celebra amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, que té lloc aquest dimarts 31 de maig. Enguany, el lema d'aquesta iniciativa és Viu sense fumar i comença a sumar.

La caminada d'aquest divendres començarà a les 9 del matí des del CAP Goretti Badia. Al llarg del recorregut, d'uns 4 quilòmetres i sense desnivells, s'oferiran tècniques de respiració en la natura i de mindfulness. Aquesta activitat tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja.

Les inscripcions per participar en la caminada es poden fer al CAP Goretti Badia o a l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Súria, en horari d'atenció al públic.

Una altra de les activitats de la Setmana ha estat la instal·lació de cartells i material de sensibilització a l'exterior del CAP surienc sobre els perills del tabac per a la salut i per al medi ambient.

L'organització de la Setmana Sense Fum és a càrrec de l'equip del CAP Goretti Badia, amb el suport de les àrees de Sanitat i Benestar Social de l'Ajuntament i el Centre Excursionista de Súria.

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població sobre la importància de no iniciar-se en l'hàbit del tabac, abandonar el seu consum i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac.
Arxivat a