Monistrol de Montserrat ja disposa d'un projecte d'urbanització del solar del passeig de la Canaleta

Té un fort pendent, però elements d'interès com l'antic camí ral cap a Esparreguera i el plàtan monumental de Gibert

Solar del passeig de la Canaleta de Monistrol de Montserrat
Solar del passeig de la Canaleta de Monistrol de Montserrat | DiBa
Redacció
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:33h
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat el projecte d'urbanització d'una zona de lleure per a ús públic situada al passeig de la Canaleta d'aquest municipi. Es tracta d'un solar municipal actualment en desús, amb fort pendent però amb elements d'interès com l'antic camí ral cap a Esparreguera i el plàtan monumental de Gibert.

L'objectiu del projecte d'urbanització es crear un espai de gaudi pels habitants de Monistrol, un lloc sostenible que potenciï el caràcter actual del lloc, tot proposant nous usos com una zona de jocs infantils, un mirador o una zona de jocs de pilota. Amb el projecte, es recuperen i es posen en valor els elements d'interès de l'espai com son l'antic camí d'Esparraguera, la base d'un antic pont com a mirador i gran part dels murs de pedra existents

El projecte presentat a l'Ajuntament, que inclou un pressupost d'obres valorades en 382.760 euros, permetrà treure a licitació l'obra i que el municipi de guanyi un nou espai públic de qualitat.