L'esdeveniment temàtic oficial del joc de rol de «The Witcher» se celebrarà a Sallent

Efimeral Events i Holocubierta Ediciones organitzaran la tercera i quarta edició d'aquestes jornades el proper mes de novembre

Els amants dels jocs de rol podran reviure «The Witcher» a Sallent
Els amants dels jocs de rol podran reviure «The Witcher» a Sallent | Efimeral
Redacció
30 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:25h
L'univers de The Witcher tornarà a Sallent de l'11 al 13 i del 18 al 20 de novembre en una tercera i quarta edició de l'esdeveniment temàtic Algo termina, algo comienza inspirat en l'univers de Geralt de Rivia. Després de l'acollida de la primera i segona edició, celebrades el passat mes de febrer, Efimeral Events i Holocubierta Ediciones organitzaran dues noves edicions de 40 participants cadascuna, que obriran les seves preinscripcions del 6 al 12 de juny.

L'esdeveniment consisteix en un cap de setmana immersiu on els participants viuran una història dins d'aquest univers i en seran els protagonistes, formant part d'una trobada entre els regnes més importants de l'univers de The Witcher per determinar el futur del Continent, el món on tenen lloc les novel·les. Sopars regents, intrigues de cort, traïció, màgia i misteri són alguns dels ingredients que componen aquesta experiència immersiva en què cada participant decideix el seu destí i com interpretar-ho.

Aquest tipus d'activitats d'entreteniment fa anys que es desenvolupen a tot el món i consisteixen en la recreació d'un escenari específic en què els assistents assumeixen rols determinats per interpretar-los i poder viure en primera persona una història de fantasia. Els participants tenen llibertat per interpretar els seus papers i, així, crear una història de forma conjunta segons es desenvolupin els esdeveniments.

Efimeral Events, organització dedicada a la creació d'esdeveniments temàtics, ha estat l'encarregada de crear i posar en marxa el projecte, i Holocubierta Ediciones, empresa centrada en el desenvolupament i publicació de jocs de rol i literatura especialitzada, ha brindat el seu complet suport com a llicenciatària del joc de rol de The Witcher a l'Estat, publicat originalment per R. Talsorian Games.

The Witcher té el seu origen a la saga de novel·les creades per l'autor polonès Andrzej Sapkowski, que ha estat popularitzada gràcies a la desenvolupadora CD Projekt RED amb una saga de videojocs del mateix nom i la recent adaptació a sèrie de televisió a Netflix.