El Vell Congost i el seu entorn acolliran la primera trobada Gent de Bàsquet! el 12 de juny

La trobada pretén aplegar persones vinculades a l'esport de la cistella des de qualsevol àmbit, però especialment amb les nascudes abans de l'any 1972

La primera trobada Gent de Bàsquet es farà al Vell Congost de Manresa
La primera trobada Gent de Bàsquet es farà al Vell Congost de Manresa | GSV
Redacció
28 de maig del 2022
Actualitzat a les 22:46h
El Complex del Vell Congost de Manresa i el seu exterior seran l'escenari de la primera edició de la trobada Gent de Bàsquet!, organitzada per la Delegació a les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). 

El matí i migdia del diumenge 12 de juny se celebrarà aquesta trobada que pretén aplegar persones de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, la Cerdanya, el Moianès, Osona i el Solsonès que hagin estat vinculades a l'esport de la cistella des de diferents vessants: ja sigui com a jugadors, entrenadors, directius, àrbitres o periodistes, entre d'altres. 

La trobada, que és oberta a tothom però molt especialment voldria comptar amb les persones nascudes abans de l'any 1972 i els seus acompanyants, vol ser una reunió esportiva i lúdica que es repeteixi cada any a final de temporada. 

Gent del Bàsquet! veurà la llum el dia 12 de juny, amb un programa d’activitats i partits que es jugaran al Complex Vell Congost, que inclourà un reconeixement especial per a totes les persones inscrites i amb lligam amb el bàsquet, majors de 75 anys. El matí clourà amb una arrossada a càrrec de Ca la Belén, de Sant Fruitós de Bages

Les inscripcions per gaudir d’aquest dia ja es poden fer a través d'aquest enllaç i fins el dia 31 de maig de 2022. El preu per persona és de 20 euros i inclou el dinar i una samarreta commemorativa de la trobada Gent del Bàsquet!.