El Cube tancarà l'antic Viasport de Manresa el 30 de juny

La baixada d'usuaris a conseqüència de la Covid i l'increment de despeses fan poc rendible el gimnàs Duo

El gimnàs Duo tancarà portes el proper 30 de juny
El gimnàs Duo tancarà portes el proper 30 de juny | AFT
Redacció
28 de maig del 2022
Actualitzat el 30 de maig a les 9:25h
Els més de dos anys de crisi pandèmica, que ha comportat una notable baixada d'usuaris i l'increment de costos degut a les darrers episodis macroeconòmics han portat la direcció del grup Cube a tancar el gimnàs Duo, que regenta al carrer Alcalde Armengou des de pocs mesos després que tanqués l'antic Viasport, ara fa 10 anys.

El tancament es portarà a terme el proper 30 de juny, però encara durant el mes de juliol s'hi portaran a terme activitats programades d'estiu, com les colònies o els cursets de natació. Durant aquest mes també, el grup Cube aprofitarà per a fer el traspàs a les instal·lacions que té al polígon dels Trullols, on potenciaran la seva activitat per acollir els socis que decideixin fer el canvi.

Des de la direcció del grup Cube no se sap si molts dels socis del gimnàs Duo decidiran fer el canvi, ja que el perfil d'usuari és diferent l'un de l'altre, el Duo és més d'anar-hi a peu i el Cube dels Trullols és d'anar-hi expressament. A més, tot i que la direcció farà promocions als usuaris perquè no notin gaire el canvi, la quota del Cube és bastant més alta que la del Duo, degut a que concentra més serveis.