Agredeixen l'amo del bar La Cabanya de Manresa a cops de cadira i amb la porta

Els veïns diuen estar "farts" de l'ambient de l'establiment, on la policia hi ha fet tretze intervencions en el que va d'any

Vídeo de l'agressió al bar La Cabanya aquest divendres
Vídeo de l'agressió al bar La Cabanya aquest divendres | Cedida
28 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:08h
Amb cadires, cops de puny i de peu i pinçant-lo amb la porta de l'establiment. Així han actuat dos individus que han agredit el propietari del bar La Cabanya, a la Muralla de Sant Domènec de Manresa, aquest divendres a 2/4 d'11 de la nit. Un ampli dispositiu policial s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, però no s'ha practicat cap detenció perquè ningú no ha volgut interposar denúncia. La víctima ha estat atesa per personal mèdic allà mateix però no ha requerit trasllat hospitalari.

Aquest ha estat l'enèsim capítol conflictiu que es dona a l'entorn del bar La Cabanya de Manresa, en una convivència amb veïns i altres comerços que està essent molt complicada.


En el que portem d'any, els cossos policials hi han fet tretze actuacions. La Policia Local hi ha portat a terme nou intervencions, comptant la d'aquest divendres, cinc per baralles, tres per etilisme sever i una més que va finalitzar amb identificacions. Els Mossos d'Esquadra n'han fet quatre més, totes elles relacionades amb etilisme i baralles.

Els veïns asseguren estar-ne "farts", perquè a banda de quan hi ha d'intervenir la policia, "hi ha molts crits, discussions i actituds amenaçadores" que dificulten molt la convivència i "fa que t'ho pensis abans de passar per aquella vorera".