Laura Borràs i Jordi Turull presenten la seva candidatura en el local de Junts a Manresa

Els candidats a presidenta i secretari general de la formació han presentat la seva candidatura als militants de la Vegueria central

Laura Borràs i Jordi Turull en la trobada amb afiliats a la seu de Junts a Manresa
Laura Borràs i Jordi Turull en la trobada amb afiliats a la seu de Junts a Manresa | Junts
Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 22:42h
Els candidats a presidenta, Laura Borràs, i secretari general de Junts, Jordi Turull, han presentat aquest dijous la seva candidatura al local de la Vegueria de la Catalunya Central a Manresa, on s'han reunit amb els afiliats del territori. 

L'acte ha comptat amb les intervencions dels dos candidats acompanyats per altres membres de la llista com Francesc de Dalmases, Anna Erra i Montse Girbau. Els candidats han destacat la importància del Congrés que se celebrarà el 4 de juny a Argelers i el 16 i 17 de juliol a la Farga de l'Hospitalet com a dates importants per tal de posar les bases del full de ruta del partit. 

Jordi Turull ha destacat que el partit no ha de ser "una suma de les individualitats, sinó que tothom ha d'anar a l'una per tal de garantir un partit fort". D'altra banda, també ha destacat que Junts ha de ser percebut per la ciutadania com a "útil per la política i que sigui un partit que ha d'estar al costat de la gent, definint-ho com a força política forta, compactada i útil". 

Laura Borràs ha posat en valor la "diversitat de discursos presents dins del partit", com els diferents corrents ideològics (liberal, socialdemòcrata i d'esquerres), com el retrat del que és i el que vol ser el partit. També ha destacat que tot i que Junts és un moviment, "necessita del partit per a enfortir el moviment".

Finalment, la darrera part de l'acte ha estat dedicada als afiliats i simpatitzants, els quals han expressat les seves inquietuds i reflexions sobre la situació política catalana a través d'una ronda de preguntes que han respòs conjuntament els diferents integrants de la candidatura presents. 

L'acte ha conclòs amb la intervenció de Montse Girbau, de la Vegueria de la Catalunya Central, animant als afiliats a ser presents al proper Congrés del partit.