La Salle es juga l'ascens a Copa Catalunya davant l'AE Minguella

L'equip vencedor ascendirà a la màxima categoria del bàsquet català

La Salle Manresa es juga l'ascens a Copa Catalunya aquest dissabte
La Salle Manresa es juga l'ascens a Copa Catalunya aquest dissabte | La Salle
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 22:20h
La Salle jugarà contra l'AE Minguella badaloní (dissabte, 19.30h) un partit que pot significar l'ascens a Copa Catalunya. Els manresans tenen una victòria més que el seu rival i al partit d'anada es van imposar per un sol punt de diferència. Per tant, qui guanyi el partit tindrà el doble premi de la victòria i de l'ascens a la màxima categoria del bàsquet català. Si es produeix aquest ascens, la comarca del Bages seguirà tenint dos equips a Copa Catalunya ja que la Salle s'uniria al CB Navàs i substituiria el CB Artés que ha perdut la categoria. 

Toni Manyosas, entrenador de la Salle, veu el seu equip amb moltes ganes i il·lusió davant aquest partit tan important. "Estem preparats per competir", afirma el tècnic del conjunt manresà. Manyosas no podrà comptar amb Joan Carceller ni Marc Noguera

La Salle i l'AE Minguella són dos equips amb estils de joc contraposats. Mentre que els manresans juguen de forma amb un fort ritme i dinamisme, els badalonins opten per un ritme més pausat. "Qui imposi el seu ritme tindrà més opcions de guanyar", afirma Manyoses.