Robatori

Una empresa d'Artés ha d'aturar la producció per un robatori de 500 metres de cable de coure

Motllures Vidal (Movisa) ha enviat a casa una setantena de treballadors

Seu de Motllures Vidal al polígon Santa Maria d'Artés | Movisa
per Redacció, 27 de maig de 2022 a les 19:03 |
Uns desconeguts han robat aquest divendres de matinada 500 metres lineals de cable de coure a l'empresa Motllures Vidal (Movisa) d'Artés. Els fets han obligat a aturar totalment la producció des de primera hora del matí i durant tota la jornada això afectarà una setantena de treballadors. El propietari de l'empresa, Josep Vidal, ha explicat a l'ACN que els lladres han actuat de matinada des de la teulada de les diferents naus de la fàbrica, ja que en cap moment s'han activat les alarmes. Un cop extret el coure dels cables de protecció que el cobrien, les restes han quedat esteses pel pàrquing central de la fàbrica. L'empresa ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra aquest mateix divendres.

Pel tipus d'execució del robatori, es pensa que podria ser un grup organitzat d'entre cinc i vuit persones que coneixien bé el funcionament de l'empresa.


Per intentar reprendre la producció dilluns, l'empresa ha contractat diversos generadors perquè produeixin energia. Els operaris ja han començat a fer la nova instal·lació aquest divendres i s'espera que estigui llesta durant aquest cap de setmana. Si dilluns es pot reprendre l'activitat de la fàbrica amb normalitat, el propietari assegura que el robatori no hauria d'afectar a les comandes que tenen compromeses.

Motllures Vidal és una fusteria industrial al polígon Santa Maria d'Artés que es dedica a l'elaboració de sòcols, motllures i panells decoratius.

 

Arxivat a:
Societat, Mossos, empresa, coure, robar
Participació