El manresà David Navarro es queda a les portes de ser el millor barman de l'Estat

El bagenc guanya una de les quatre proves de la final espanyola de World Class

El manresà David Navarro va guanyar la Mystery Box de la final estatal de bermans
El manresà David Navarro va guanyar la Mystery Box de la final estatal de bermans | Heroes Agency
Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:19h
El manresà David Navarro es va quedar a les portes de guanyar la final estatal de la World Class Competition per escollir el millor barman de l'Estat que es va celebrar dilluns passat a l'ABC Serrano de Madrid.

Aquesta era la tercera edició consecutiva en què el manresà es classificava entre els deu millors barmans de l'Estat. La final consistia en la disputa de quatre proves, una de les quals, la Mystery Box, va ser guanyada per Navarro.

Entre les proves hi havia un Speed Challenge, on els participants havien d'elaborar sis còctels clàssics en el menor temps possible, d'un llistat que els donaven al moment. Una altra de les proves era la Blind Tasting, una cata a cegues de còctels clàssics. La tercera era la Single Ingredient, una prova de creativitat, on s'havien de reversionar tres còctels clàssics introduint un nou ingredient en tres elaboracions diferents.

I per últim, la prova que va guanyar el manresà, en què els participants escollien una caixa negra que contenia tres ingredients i havien de crear un còctel en 20 minuts utilitzant-los.

La gala d'entrega de premis es va realitzar aquella mateixa nit al recinte del Wah Show d'Ifema. Allà s'hi van repartir els Coaster Awards, premis a la industria del món de la cocteleria. Desprès es van repartir els premis als challenge individuals, on Navarro va ser un dels vencedors, i finalment es va anunciar el premi gran, el millor barman d'Espanya 2022, que va recaure en el barman d'origen grec, però veí d'Eivissa, Constantinos Panagiotidis.