La Festa Major de Fals començarà aquest dissabte

El programa d'actes s'allargarà els propers dos caps de setmana i el dilluns 6 de juny, quan se celebrarà l'Aplec del Grau

L'Aplec del Greu se celebrarà el dilluns 6 de juny
L'Aplec del Greu se celebrarà el dilluns 6 de juny | JPS
Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:59h
Aquest cap de setmana començarà la Festa Major de Fals, organitzat per l'Associació Cultural Recreativa, amb un programa que s'allargarà al primer cap de setmana de juny i el dilluns 6 d'aquell mes.

Els actes començaran aquest dissabte a la tarda. A partir de les 4 començarà l'XI Campionat de petanca Valentí Vila, i a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc al Casal un tast de vins i formatges. Ja a 2/4 d'11 de la nit hi haurà el Concert de Mitjanit amb Rock'n'Raola i MamyBlue. Hi haurà la possibilitat de sopar a l'aire lliure.

El programa de diumenge començarà a 2/4 d'11 del matí a la Pista poliesportiva amb el V Torneig de mataconills. A les 12 del migdia se celebrarà la Festa de l'escuma al Casal, i a la 1 serà el moment de fer el vermut. A la tarda, el Grup Escènic de la SCER de l'Ametlla de Mar representarà No faré parlar a classe, a partir de les 6.

L'activitat de la Festa Major es traslladarà al dissabte 4 de juny amb una Matinal de jocs molons, amb Batalla Nerf o Bubble Football, d'11 del matí a 1 del migdia a la Pista poliesportiva. A les 4 de la tarda, al Casal, se celebrarà el V Campionat de brisca i billar, i al vespre, a les 9, hi haurà el Sopar de Festa Major i tot seguit, el Ball amb Xarop de Nit.

A més, coincidint amb el Dia de l'Associacionisme Cultural a tot el país, durant el cap de setmana del 4 i el 5 de juny a la tarda hi haurà jornada de portes obertes a l'ACR de Fals.

El diumenge 5 de juny començarà amb la missa solemne a les 11 del matí a l'església del Raval, amb la participació de la Coral de Camprodon que, també al final de l'ofici, oferirà un petit concert. A les 6 de la tarda, l'Esbart Ciutat Comtal oferirà l'espectacle EN5D amb música en directe de Criatures.

Finalment, el dilluns 6 de juny serà el torn de l'Aplec del Grau, amb missa a les 11 del matí, balls tradicionals, repartiment del panet i ballada de sardanes a càrrec de La Principal de Terrassa. A 2/4 de 2 del migdia començarà el Dinar de l'Aplec sota les alzines del Grau.

Per a les activitats programades cal apuntar-se a inscripcionsfals@gmail.com o trucant al 605 980 878 (Gemma).