La segona edició de la final del Premi Jove de Microteatre d'Els Carlins serà aquest diumenge

La final tindrà lloc en una sola sessió que estarà tripartida entre tres espais diferents de l'equipament de l'entitat

Jèssica Rivero, Carla Garcia
Jèssica Rivero, Carla Garcia | Promocional
Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 9:23h
Aquest diumenge a les 7 de la tarda Els Carlins acollirà la final del Premi Jove de Microteatre d'Els Carlins. El premi forma part d'una de les quatre línies de la convocatòria artística 2022 de l'entitat (les altres tres són per a residències artístiques; el redisseny de la imatge d'Els Pastorets; i per a muntatges teatrals de la Companyia d'Els Carlins). 

El Premi Jove de Microteatre d'Els Carlins té la missió d'impulsar i potenciar de forma tangible a través del teatre potenciant la vinculació del sector juvenil a Els Carlins i promoure l'aparició de noves iniciatives. La Final Jove de Microteatre de diumenge mostrarà els finalistes a l'espectacle original i inèdit de microteatre produït per menors de 30 anys del Bages, no necessàriament vinculats a l'entitat. 

La final tindrà lloc en una sola sessió que estarà tripartida entre tres espais diferents de l'equipament de l'entitat. Els tres finalistes presentaran les seves obres, una darrera l'altra. Als vots del jurat, s'hi sumarà el vot del públic assistent, que podrà votar des del teatre un cop s'hagin representat les quatre obres. En el moment de la deliberació del jurat, es representarà El Trívial (Jèssica Rivero i Carla Garcia) la proposta guanyadora de l'anterior edició.

Les entrades valen 5 euros i es poden adquirir a https://entrades.elscarlins.cat/

Propostes finalistes
La Frontera
En un món postapocalíptic, dos voluntaris passen el seu temps a controlar la frontera del seu ample territori. El que no saben encara és que avui faran la seva última patrulla.

A càrrec de: Laura Huete i Guillem Ramon (Interpretació); Marc Freixa (Direcció); Adrià Serra (Dramatúrgia)

En Teo pensa que és el moment de fer el pas i demanar-li matrimoni a la Luna. Mentrestant l'Astrid vol deixar-ho amb la Mar. Però un accident fa que la vida de les dues parelles doni un gir de 360 graus.

A càrrec de Nyx Artem: Ran Valdivia, Yaiza Armesto, Clara Ribot i Natàlia.

L'Art de la guerra
En un futur molt pròxim, l'Enemic està envaint la terra que un dia va ser casa nostra, i la primera generació de jovent purament digital, ha hagut de triar entre sotmetre's o lluitar. El Bages ha esdevingut l'última bossa irreductible de la resistència, i tres joves manresanes lluiten com millor saben per què tot el que coneixen no es transformi en runes i dolor.

A càrrec de Andrea Hernández, Ferran Ribera, Gemma Ribalta (elenc); Jordi Vilamú (Guió i Direcció).

El Trívial (guanyadores de l'edició de l'any passat)
La Lídia està emocionada perquè per fi coneixerà al Pau en persona, després de tant temps de converses per xat. Però a la cita s'hi presenta l'Alba, la germana del Pau, amb un joc... especial.

A càrrec de Jèssica Rivero Prat i Carla Garcia Sansegundo.