Pedro Martínez: «No hem entrat bé al partit»

Pablo Laso felicita els seus jugadors pel triomf aconseguit

Pedro Martínez, seriós, durant el partit
Pedro Martínez, seriós, durant el partit | P. Castillo
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 23:23h
El tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha considerat que la primera part contra el Real Madrid ha marcat unes diferències que han estat definitives. L'entrenador de l'equip bagenc creu que "no hem entrat bé al partit i ens ha faltat energia". Això ha fet que el partit estigués decidit ja al descans. En canvi, a la segona part "hem estat bé d'actitud i hem evitat marxar amb un resultat d'escàndol". En cap cas, considera que el BAXI Manresa hagi pagat els plats trencats de la derrota del Real Madrid a la final de l'Eurolliga

Un cop acabat el partit, Pedro Martínez opta per passar pàgina i pensar en el segon partit que espera que "sigui diferent davant la nostra gent". Per això, el BAXI Manresa mirarà d'ajustar aspectes del joc un cop facin el visionat del partit. 

Pedro Martínez va comentar a la roda de premsa de dimarts que aquests dies sense competir s'havien fet llargs però que havien servit per recuperar jugadors. En aquest primer partit no hi ha hagut cap contratemps en l'aspecte físic. Per tant, el BAXI Manresa comptarà amb els mateixos jugadors per afrontar un segon partit que augura que "serà molt diferent"

Pablo Laso felicita els seus jugadors pel triomf aconseguit
Pablo Laso, entrenador del Real Madrid, ha felicitat els seus jugadors pel triomf aconseguit en el primer partit del play-off. Un dels aspectes que ha satisfet més Laso ha estat el domini en el rebot. El tècnic madridista ha coincidit amb Pedro Martínez en assenyalar que el segon partit serà molt diferent al primer. 

Arxivat a