La Parcir acollirà divendres la presentació de «Vint sopars de duro», sobre paradoxes de l'empresa

Anirà a càrrec dels seus autors, el manresà Miquel Bonet, Joan Cohí i Josep M. Orduña

Presentació recent de «Vint sopars de duro» a Barcelona
Presentació recent de «Vint sopars de duro» a Barcelona | EURA
Redacció
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 20:42h
La llibreria Parcir de Manresa acollirà el proper divendres a les 7 de la tarda la presentació del llibre Vint sopars de duro, paradoxes vers les persones i les empreses (Editorial Universitaria Ramón Areces) escrit pel manresà Miquel Bonet, Joan Cohí i Josep M. Orduña. Es tracta d'un llibre on els autors fan una proposta de "llibre de codis per a navegants" per transcendir els paranys de la vida professional i l'esdevenir de les organitzacions.

Miquel Bonet i Anglarill és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, postgrau en Dret del Treball i de Família, té diferents mestries en màrqueting i ciències de l'empresa. Professor universitari, mentor i consultor, exdirector del Programa de Competències Directives de la Universitat de Barcelona. Durant els últims vint-i-cinc anys ha estat director executiu a Adia (Adecco) i Select (Randstad). Ha publicat més de 1.500 articles i és autor de Búscate la Vida (amb quatre edicions) i altres cinc llibres com a autor i coautor. Cooperant actiu, és ambaixador a Espanya de la Fundació Kalipay.

Joan Cohí Costa és llicenciat en Psicologia de les Organitzacions per la Universitat de Barcelona i MBA pel SPMC del Regne Unit. Durant més de trenta-cinc anys ha exercit com a director corporatiu de Recursos Humans al Seat-Volkswagen, Cirsa Corporation, grup Chupa Chups, i com general manager al Grup AdQualis.

Josep Maria Orduña Ponti és graduat social, format en Recursos Humans i ADE en Alta Direcció d'Empreses per ESADE, i per IESE. Durant més de 40 anys ha exercit la funció de Relacions Laborals i de Recursos Humans a la direcció corporativa d'empreses nacionals i multinacionals com grup Nutrexpa, grup Zurich seguros o grup Espona -Pastas Gallo-.

L'aforament a la presentació del llibre és limitat. Cal reserva prèvia a cerasa@cerasa.es.