Clàssics del rock, flamenc i pop interpretats per Strad, «el violinista rebel», divendres al Kursaal

Presentarà el seu darrer espectacle "Ícaro", amb el qual aquesta primavera ha començat una gira que el portarà arreu de l'Estat

Strad, «el violinista rebel», portarà «Ícaro» al Kursaal
Strad, «el violinista rebel», portarà «Ícaro» al Kursaal | Promocional
Redacció
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 20:49h
La sala gran del teatre Kursaal acollirà la presentació d'Ícaro, el nou espectacle de Strad, el violinista rebel, aquest divendres, 27 de maig a les 8 del vespre. Interpretarà temes clàssics del rock, el flamenc o el pop passats pel seu sedàs particular. 

Ícaro és una aventura emocionant amb la història real d'un avi i el seu net, que mostra la perseverança d'aquest últim per complir la voluntat del seu avi. Per aconseguir-ho construirà durant l'espectacle un avió de dimensions reals amb el qual podrà arribar al cel i fer així el comiat que no va tenir en vida. 

Considerat un dels violinistes més virtuosos del moment, Jorge Guillén (Strad), és el violinista principal de formacions com Ara Malikian, La Orquesta en el Tejado, Mis primeras Cuatro Estaciones, entre moltes d'altres. Aquest divendres el veurem liderant una formació de cinc músics brillants que amb la seva energia i talent ens faran vibrar d'emoció per enlairar-nos més enllà de les estrelles.

Les entrades per al concert de divendres, tenen un preu de 20 euros (per majors de 65 anys, Galliner i escoles de música per 18 euros i menors de 30 anys per 15 euros). Es poden comprar a les taquilles del teatre (matins d'11 h a 13 h i tardes de 18 h a 20 h) i per internet.