Santpedor commemora un any més el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Aquest cap de setmana amb una mostra, un circuit d'orientació i un taller

Mostra de passions curatives de 2021 a Santpedor
Mostra de passions curatives de 2021 a Santpedor | AjStp
Redacció
25 de maig del 2022
Actualitzat a les 18:02h
L'Ajuntament de Santpedor impulsa un any més un programa d'activitats en el marc del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. L'objectiu d'aquest esdeveniment és fer difusió de l'estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

La mostra de passions curatives a càrrec de dones santpedorenques omplirà els carrers del barri antic aquest dissabte de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. Una activitat organitzada per l'Ajuntament conjuntament amb la comissió de voluntàries.

Una altra de les activitats que es tornen a fer és el circuit d'orientació, una matinal que ha tingut molt èxit en les anteriors edicions i que se celebrarà aquest diumenge amb punt d'inici des de la plaça Gran U d'Octubre a partir de les 9 del matí. A 2/4 de 10 hi ha preparada una xerrada abans de començar explicant la dinàmica de l'activitat. Cal inscripció prèvia a la web de l'Ajuntament.

Com a novetat enguany s'ha programat un taller diumenge a la tarda, a les 6 a la Capella de Sant Andreu, per explorar la condició de ser dona, d'agermanament i sororitat. Amb el nom cercle de dones serà a càrrec de Marta Bosch, mare, doula i acompanyant de processos vitals. La durada aproximada és de dues hores i cal inscriure's prèviament al web municipal.
Arxivat a