Una quarantena de voluntaris participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Súria

Els residus recollits van ser portats a la Deixalleria Municipal

Recollida de residus durant la jornada de neteja a l'entorn de Súria
Recollida de residus durant la jornada de neteja a l'entorn de Súria | AjSú
Redacció
24 de maig del 2022
Actualitzat a les 20:40h
Una quarantena de persones voluntàries va participar divendres passat en una jornada de neteja de l'entorn, dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Súria. L'acció es va desenvolupar a l'entorn de la Residència Bell Repòs i del Cementiri Municipal.

Aquesta jornada de neteja va ser organitzada per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Súria, ICL Iberia, Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i Centre Excursionista de Súria, amb la participació d'Ampans i la col·laboració de l'empresa Exland. Els residus recollits van ser portats a la Deixalleria Municipal.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus forma part de l'European Clean Up Day, una iniciativa d'àmbit europeu, impulsada per la Comissió Europea i el Comitè Europeu de les Regions. El seu objectiu és sensibilitzar sobre la problemàtica dels residus que es llencen incontroladament a l'entorn natural.

A Súria, les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus van començar a principis d'aquest mes de maig amb accions de neteja de les Escoles Verdes. En aquestes accions van participar prop de 180 alumnes i professorat de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac.
Arxivat a