El Col·legi de Metges i el barri de Sant Pau de Manresa homenatjaran el Dr. Pere Tarrés dissabte

L'acte constarà d'una ofrena floral a càrrec de l'Associació de Veïns, de la família, de la Junta Comarcal del CoMB, de l'Arxiu Històric de Ciències de la Salut i de l'Ajuntament

Redacció
24 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:32h
La Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) organitza, conjuntament amb l'Associació de Veïns del barri de Sant Pau de Manresa, un acte d'homenatge a Pere Tarrés, metge i sacerdot català de gran trajectòria social i religiosa, que tindrà lloc el proper dissabte a les 12 del migdia, a la plaça de la Verge de l'Aurora - Carrer del Dr. Tarrés, d'aquest barri manresà.

El barri de Sant Pau té una forta vinculació amb Pere Tarrés, ja que hi havien treballat l'avi i altres familiars i havia estat domicili ocasional de la família. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Manresa va aprovar l'any 1955 posar el nom de Pere Tarrés a un dels seus carrers.

La celebració homenatjarà la figura del doctor Pere Tarrés i Claret (Manresa, 1905 – Barcelona, 1950), metge i sacerdot català de gran trajectòria social i religiosa. Pere Tarrés és l'únic membre del Col·legi de Metges de Barcelona que ha estat beatificat per l'església catòlica, en un acte que va tenir lloc a Loreto (Itàlia) l'any 2004.

L'acte constarà d'una ofrena floral a càrrec de representants de l'Associació de Veïns del barri de Sant Pau de Manresa, de la família Tarrés, de la Junta Comarcal del Bages del CoMB, de l'Arxiu Històric de Ciències de la Salut i de l'Ajuntament de Manresa.