La Fàbrica Nova ja uneix universitat i empresa

Dimarts passat s'hi va celebrar el Cafè del V Fòrum Universitat - Empresa de la UPC Manresa

Cafè del Fòrum Universitat - Empresa celebrat a la Fàbrica Nova
Cafè del Fòrum Universitat - Empresa celebrat a la Fàbrica Nova | UPC
Redacció
24 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:52h
En el marc dels actes del V Fòrum Universitat - Empresa, la UPC Manresa va programar el Cafè del Fòrum, una trobada entre la Universitat i el món empresarial, el passat dimarts, 17 de maig, a la Fàbrica Nova.

La trobada, que va aplegar una quarantena de representants d'empreses i institucionals empresarials de la Catalunya Central, va presentar la Fàbrica Nova com a nou espai obert a la ciutat, a la comunitat universitària i a les empreses, com a símbol de l'horitzó compartit d'un pol tecnològic a Manresa.

El Cafè del Fòrum Universitat - Empresa té per finalitat posar sobre la taula temes d'interès comú d'R+D+I i mostrar com es poden relacionar, enfortint així la unió i col·laboració entre la Universitat i les empreses.

L'acte, després de la benvinguda oferta a càrrec de Teresa Clotet, directora dels serveis territorials del Departament d'Empresa i Treball a la Catalunya Central, va continuar amb una taula rodona Apropar-se a la UPC. Experiències i instruments.

La taula, que va ser moderada per Climent Molins, vicerector de Transferència, Innovació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC), va comptar amb la participació de Silvia Gratacòs, presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa; Cristina Puig, directora general de RRHH, Seguretat, Salut i Medi Ambient de Denso - Barcelona; Gabriel Prat, CEO de Selba, i Albert Giralt, director general d'Avinent. El tancament de l'acte va anar a càrrec de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy. També es va aprofitar l'acte per fer una visita guiada a les instal·lacions.

És el tercer any que la UPC organitza aquest acte, dins del marc del Fòrum Universitat - Empresa, amb l'objectiu d'enfortir les complicitats entre empreses innovadores de la Catalunya Central i la Universitat.