El CETIM celebrarà divendres la festa de germanor i d'homenatge als col·legiats amb més trajectòria

Consistirà en un acte a la sala Els Carlins, conduït per l'humorista Pep Plaza, i un sopar a peu dret al restaurant Cau de l'Ateneu

Festa de germanor del CETIM de 2021
Festa de germanor del CETIM de 2021 | CETIM
Redacció
23 de maig del 2022
Actualitzat a les 22:55h
El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central (CETIM), celebrarà aquest divendres la seva festa de germanor i d'homenatge als col·legiats i col·legiades amb més trajectòria a la institució. L'acte anual de trobada dels professionals de l'enginyeria de les comarques centrals recupera les seves dates habituals, després que l'edició del 2021 se celebrés a la tardor a causa de les restriccions per la pandèmia. Però com en aquella ocasió, la festa es farà a la sala Els Carlins, amb un acte institucional conduït per l'humorista Pep Plaza que acabarà amb una mostra del seu espectacle L'home de les mil cares. Seguidament, es farà un sopar a peu dret al restaurant Cau de l'Ateneu.

Durant l'acte institucional tindrà lloc el reconeixement a les persones col·legiades que enguany celebren els seus 25 i 50 anys de col·legiació. En total seran 19 homenatjats, 16 per haver complert 25 anys al Col·legi i 3 més que en celebren 50. També s'entregarà el premi Promoció del Territori a una persona, empresa o entitat que hagi destacat per la seva trajectòria en la defensa i la promoció del territori de la Catalunya Central, amb un guardó que té en compte el grau d'implicació dels candidats amb el territori, la trajectòria professional o social de la persona o entitat, la qualitat tècnica o humana de l'activitat en defensa i promoció del territori i el seu grau de projecció. En la darrera edició el premi Promoció del Territori va ser per al centre tecnològic Eurecat.

Un col·lectiu de 1.200 persones
El CETIM representa un col·lectiu de 1.200 persones, graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics Industrials, de totes les comarques de la Catalunya Central. Amb seu a Manresa, fa més de 25 anys que va obtenir la independència del Col·legi de Catalunya, un fet que va convertir la capital del Bages en una de les poques de l'Estat que, sense ser capital de demarcació, té el seu propi Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria.

El Col·legi treballa per la defensa d'aquest col·lectiu professional, oferint serveis adaptats a les seves necessitats i col·laborant-hi en la resolució dels problemes amb què es troben en el seu dia a dia. També manté una relació molt estreta amb la UPC Manresa, on es formen els futurs enginyers, i els acompanya ja durant l'etapa d'estudiants i en els inicis de la seva carrera professional.