El grup de Teatre Musical de l'Escola de Música d'Artés estrenarà el cap de setmana «Porta'm al cel»

L'espectacle és una col·laboració entre l'escola municipal i el grup NEI Teatre

Assaig de «Porta'm al cel», que es podrà veure aquest cap de setmana a Artés
Assaig de «Porta'm al cel», que es podrà veure aquest cap de setmana a Artés | EMMA
Redacció
23 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:45h
Els alumnes de Teatre Musical de l'Escola Municipal de Música d'Artés portaran a escena l'obra musicada Porta'm al cel, un espectacle que durant el curs han anat treballant i preparant, i que s'estrenarà aquest proper cap de setmana.

La història rau en els misteris i aventures que viurà una jove aspirant a cantant, la vida de la qual fa un canvi radical en el moment que es converteix en testimoni d'un assassinat i la policia l'ha d'amagar. I l'amagatall no és enlloc més que un convent! Peripècies, noves amistats i tot un seguit de vivències i relacions que faran divertir i endinsar el públic en aquest entramat improvisat dins un convent. 

Les cançons i la música en seran un plat fort i molt destacat en aquest musical, que comptarà amb la música i acompanyament en directe, a càrrec dels professors de l'Escola de Música. Una posada en escena molt enèrgica i cuidada, amb vestuari, escenografia i atrezzo confeccionats per a l'ocasió, amb el toc i emotiu de viure'l en directe i amb la música a flor de pell.

Les representacions seran el dissabte 28 de maig a les 7 de la tarda i diumenge a les 12 del migdia, a la Sala Dos de Gener d'Artés. Les entrades per a les funcions les podeu trobar a aquest enllaç.

Aquest espectacle és una col·laboració entre l'Escola de Música d'Artés i el grup NEI Teatre del mateix municipi, que imparteixen conjuntament l'assignatura de Teatre Musical a l'escola.